top of page
ef49b9fe-c18c-477a-97fd-f76ea3bac87b_eirikmag_corporate_stock_photo_people_working_with_co

Vi ønsker oss flere flinke datafolk!


Vi er en gjeng dataengasjerte folk som ønsker oss flere kolleger. Da Altro ble opprettet i 2022, ble vi enige om at vi skulle etablere et av Norges aller sterkeste fagmiljøer i et selskap hvor alle skulle få mulighet til å jobbe med det de ville, kun ha snille og flinke kolleger og trolig noe av markedets aller beste lønnsbetingelser.

Nedenfor finner du noen forsøk på å beskrive nye kollegaer vi ønsker å jobbe med. Vi vet at datafaget er litt annerledes og at folk like gjerne kommer fra store enterprise-miljøer til one-man-band roller i små selskap. Om du er usikker på om din kompetanse passer hos oss, send oss gjerne en melding, så tar vi en prat!

Data Engineer

Er du ekspert i data pipelining, dataflyter eller integrasjonsarbeide med erfaring med kode, lav-kode eller ikke-kodebasert ETL? Er du dronninga av Azure Data Factory, Snowflake eller Databricks? Har du bred erfaring med SQL, Python eller ETL-verktøy eller har du bygget datavarehus? Data engineers er så mangt. Vi vil høre om deg!

BI Utvikler

Om du har løst en forretnings analysebehov ved hjelp av Power BI, Tableau, Qlik eller lignende, men fremdeles er litt usikker på dette data engineer-begrepet er vi sikre på at du har en bakgrunn som passer svært godt hos oss. Vi trenger kolleger som er godt bevandret i data preparering, automatisering og datamodellering. Ingen titulering beskriver din verdi godt nok, men å være "Business Intelligent" sier da noe!

Datageneralist

Du liker å jobbe med data og har opparbeidet deg en erfaring innen en rekke verktøy og kan like gjerne jobbe som analytiker som Power BI utvikler. Kanskje har du noen småprosjekter med Auto ML og kunne tenkt deg å jobbe litt med det også. Vår erfaring er at denne typen bredde kan gi raske resultater og være ekstremt nyttige og lønnsomme for våre kunder. Vi vil i alle fall jobbe med deg!

Betingelser

Hos oss jobber alle på provisjonsbasert lønn med 70% av fakturert beløp som grunnlag for lønn og lønnskostnader

Fra dette trekkes Arbeidsgiveravgift på 14.1%.
De resterende 30% går til dekning av utstyr, fellesarrangementer, kontorer og trygg økonomisk drift av selskapet.

Lønnsavregning eksempel

Med utgangspunkt i at et årsverk har ca. 1700 arbeidstimer og at fakturert timespris er på 1300 kr vil bruttolønn (inkl. feriepenger) over et år kunne regnes ut slik:

1700 timer * 1300 kr * (0,7 / 1,141) =  1 355 828 kr

Kontakt oss

Om noe av dette høres spennende ut og du kunne tenkt deg å høre mer om oss, vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Takk! Vi tar kontakt med deg snart!

Kontakt
bottom of page